Jdi na obsah Jdi na menu

(257)5. Sebuzínský ples

13. 04. 2012 se konal neuvěřitelný, již pátý ročník Sebuzínského plesu, jehož úvodní vystoupení obstarala, již tradičně, děvčata z Aerobic Junior Clubu Ivy Mrňákové v Ústí nad Labem. Se svým představením pod názvem „Když se učitelka opozdí“ všechny přítomné příjemně naladily na celý večer. Po tomto velmi vydařeném začátku nás již celým večerem, opět po roční pauze, doprovázelo osvědčené hudební seskupení Alternativa 3.

Jako překvapení si pořadatelé na hlavní bod programu připravili charlestonové vystoupení pražské ženské taneční skupiny SIDEREA spojené s krátkou výukou, která všechny zúčastněné ohromně pobavila. Následný kankán, kterého se tanečnice zhostily bravurně, určitě potěšil zejména pánskou část osazenstva.

Nechybělo ani losování o ceny a půlnoční losování „hlavních“ cen, bez kterého by se Sebuzínský ples ani nemohl obejít. Je na místě také zmínit, že toto vše by se neudálo bez značné podpory sponzorů, kteří věnovali hodnotné dary do slosování, a tímto jim patří velké poděkování.

 
Pak už se jenom tancovalo a zpívalo až do třetí hodiny ranní, kdy utichly poslední tóny kláves a kytary.

Fotoalbum k nahlédnutí ZDE!

 

Náhledy fotografií ze složky 5. Sebuzínský ples