Jdi na obsah Jdi na menu

Den pro ženy 2022

V Sebuzíně si daly dostaveníčko modelky

Nejprve vám vlasy upraví šikovný a milý kadeřník, pak vás nalíčí profesionální vizážistka, ruce a nehty upraví zkušená nehtařka a jako zlatý hřeb se ozdobíte vlastnoručně vyrobeným šperkem. A takto krásné a vyladěné půjdete na módní přehlídku. Není to ideální plán na nedělní odpoledne? Tak přesně takový program připravil pro ženy Spolek za Sebuzín krásnější na neděli 6. března, kdy v krásném prostředí Vily Sebuzín uspořádal u příležitosti jejich svátku akci Den pro ženy.

A bylo to více než vydařené nedělní odpoledne. Přes 30 žen a dívek si přesně podle přání pořadatelů užívaly péči i dobré rady pozvaných profesionálů. Jakub Hayek poradil, jak správně pečovat o vlasy, Klára McRay ve své přednášce zdůraznila zásady správného líčení a vhodné péče o pleť u žen každého věku. V průběhu celého odpoledne byla také ženám k dispozici profesionální nehtařka Jitka Veselá a nezapomněly jsme ani na zdravotní okénko.

„Akci jsme připravovali záměrně pro ženy všech věkových kategorií. Poskytovali jsme i konzultace ohledně samovyšetřování prsou či další zdravotní preventivní aktivity, které si mohou ženy provádět samy. O tyto informace byl poměrně velký zájem,“ říká Kamila Krčmářová z pořádajícího Spolku Za Sebuzín krásnější.

Výroba šperků, tombola a zlatý hřeb, módní přehlídka

Velký zájem byl také o služby Alenky Procházkové, která ukázala i poradila s tím, jak si můžete vyrobit zajímavý a originální šperk. K dispozici byly přírodní kamínky, perličky, kovové i plastové komponenty a pod dohledem Alenky vznikaly skutečně krásné náramky, náušnice či náhrdelníky.

Trochu napětí do příjemného odpoledne s kafíčkem a dortíkem přinesla tombola. Každá žena při vstupu na akci dostala sklenku prosecca na uvítanou a los do tomboly o deset velmi pěkných cen. K nejhodnotnějším cenám patřily poukazy do salónu " Hayek hair" v hodnotě 500 Kč, na nákup
v obchodě "Triola" v hodnotě 1 000 Kč a první „tombolová“ cena přinesla šťastné výherkyni poukaz na nákup v Ateliéru Bella design v hodnotě 1 500 Kč.

To nejlepší z celého odpoledne si pořadatelé schovali na závěr. Po domluvě s majitelkou Atelieru Bella design, Klárou Levou, se pořadatelům podařilo zajistit módní přehlídku. Hlavní zásadou tohoto ateliéru je maximálně vycházet z individuálního přístupu ke každé ženě a snažit se vytvořit atmosféru spokojenosti, pohody a zdravého sebevědomí zákaznic. Z toho vychází i to, že role modelek byla svěřena našim sebuzínským ženám. Zhostily se toho s grácií, elegancí a šarmem a zvlášť bychom chtěli vyzdvihnout Drahomíru Studenou, která si počínala při předvádění modelů naprosto suverénně. Slušelo to ale všem a módní přehlídka se stala opravdovým vyvrcholením celého odpoledne.

Ženy v Sebuzíně si „svůj“ den opravdu užily

„Moc děkujeme všem partnerům, modelkám i ženám, které přišly společně s námi oslavit svůj svátek. Náš cíl užít si klidné a pohodové odpoledne, při které se budeme tak trochu hýčkat, se nám snad podařilo splnit. Alespoň o tom svědčí řada pozitivních ohlasů po skončení akce. Určitě chceme také poděkovat
i paní Lahovské za to, že jsme mohli využít krásné prostředí ve Vile Sebuzín,“
konstatoval spokojeně Kamila Krčmářová.   

 

Momentky z akce naleznete zde.


Akci podpořil MO Střekov 

MO Střekov