Jdi na obsah Jdi na menu

Den pro ženy 2023

V Sebuzíně jsme oslavili Den žen
Neděle 5. března patřila v Sebuzíně ženám. V krásném prostředí Vily Sebuzín se sešlo zhruba 30 žen na akci, kterou připravil spolek Za Sebuzín krásnější, z.s.
Program celého nedělního odpoledne byl skutečně nabitý. Na úvod povídání o šampaňském, včetně degustace, kterou si pro nás připravili manželé Kurkovi ze známé ústecké vinotéky Království dobrých vín.
Následovala přednáška o aromaterapii. Milou průvodkyní nám byla Mgr. Michaela Holubová, lektorka firmy ATOK. Postupně jsme pronikly do tajemství éterických a rostlinných olejů, naučily jsme se je využívat v každodenní péči o své zdraví a krásu, k posílení, prohřátí, ochlazení, osvěžení, aktivaci i relaxaci. Pod dohledem zkušené lektorky si přítomné ženy namíchaly vlastní krémy a další kosmetické přípravky.
Malý oddych nám přinesla  Bc. Eva Dolejšová, která do Sebuzína přijela z Litoměřic. Kromě toho, že pracuje jako knihovnice, se věnuje také vlastní tvorbě. Doprovod jí dělala Petra Tvrzová, kouč, terapeut. Autorka přečetla několik fejetonů ze své poslední knihy Singl, poté následovala tematická diskuze s Petrou.
Nechyběla káva a dezert, dvojice, která k odpočinku patří. Skvělý bezlepkový zákusek ve tvaru růžičky pro děvčata připravila Bára Buršová z Botanica Bakery z Lovosic.
Program gradoval, když vystoupil Sebuzínský pěvecký sbor pod vedením Martiny Vojtíškové. Dnes už věhlasné hudební těleso si pro ženy připravilo trojici známých prvorepublikových hitů, které krásně zapadly do pohodové atmosféry celého odpoledne.
Na závěr velmi příjemného odpoledne jsem vylosovaly čtyři výherkyně, které si odnesly dárky od našich lektorů.
„Moc děkujeme všem sponzorům, partnerům a pochopitelně i ženám, které přišly společně s námi oslavit svůj svátek. Chtěli jsme si užít pohodové odpoledne a to se nám určitě podařilo. Rádi bychom poděkovali i paní Lahovské za to, že jsme mohli využít krásné prostředí ve Vile Sebuzín“ konstatovala spokojeně Kamila Krčmářová z pořádajícího spolku Za Sebuzín krásnější, z.s.