Jdi na obsah Jdi na menu

Dětský den v Sebuzíně 2010

 

Dětský den 2010 v SEBUZÍNĚ

 
Neděle 30. 5. 2010 patřila výhradně dětem, které se sešly z blízkého i vzdálenějšího okolí. Konal se již tradiční dětský den. Tentokráte si daly v Sebuzíně dostaveníčko pohádkové postavy. Přiletěl sám Lucifer s malými čertíky. Dále čarodějnice, Karkulka s myslivcem, kouzelník Čáryfuk. Z lesa Řáholce přispěchal Rumcajs s Mankou i malým Cipískem. S dětmi si velmi pěkně povídala princezna Lada a Ribana učila děti nejrůznějším indiánským dovednostem. Hřebíky děti zatloukaly pod odborným dohledem Pata a Mata. Dále zde byl vodník Popleta, kterému děti chytaly ryby a nesměly chybět ani pohádkové Šeherezády z dalekých krajů.
 
Všechny pohádkové postavy se nacházely v Pohádkovém lese, který děti v doprovodu svých rodičů měly za úkol projít. Cesta Pohádkovým lesem byla velmi příjemná, asi dvou-kilometrová procházka jedinečnou přírodou sebuzínského okolí.
 
Na ploše hřiště TJ SEBUZÍN byl pro všechny děti, jako tradičně, připraven skákací hrad, šermířská družina s opravdovými rytíři, profesionální psovod s policejním psem, živé koně, na kterých se děti mohly svézt, a pro ty větší střelba ze vzduchovky.
Na všechny zúčastněné děti čekalo velké množství cen a malé občerstvení u hostinského, kterému pomáhala Pippi dlouhá punčocha.
 
Aby se tento den mohl uskutečnit, velkou měrou přispělo město Ústí nad Labem, Komunitní nadace Euroregionu Labe a svými cenami obohatila dětský den firma GLOBUS, k. s.
 

Velký dík patří samozřejmě rodičům, kteří se podíleli na přípravách celého dne a všem pohádkovým postavám, které si udělali čas na přítomné děti.

 

 

FOTO Pohádkový les 2010 .... ZDE

 

 

Náhledy fotografií ze složky Pohádkový les 2010

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář