Jdi na obsah Jdi na menu

Halloween 2021

Strašidelný Halloween v Sebuzíně

Jestli jste se náhodou poslední říjnovou neděli odpoledne procházeli kolem Vily Sebuzín firmy ATOK, pak jste možná dostali strach. Všude létaly strašidelné čarodějnice, míhali se po zuby ozbrojení piráti a k vidění byly i další příšery. Všechny tyto hrůzostrašné postavičky divoce tančily a vydávaly příšerné skřeky….taky bych se bál. Naštěstí to byly jenom děti v krásných maskách, pro které spolek Za Sebuzín krásnější, z. s. připravil Halloweenskou zábavu.

 

Zábavné odpoledne odstartovalo divadlo

Program celého odpoledne odstartovalo vystoupení Divadla Na Klice pod názvem Hledá se Khódl. Malé čarodějnice byly nadšené a tudíž herci vyvázli z jejich sletu bez úhony. Dále už pokračovala dětská diskotéka a soutěž okolo židlí v kategoriích předškoláci a školáci. Na závěr proběhlo vyhlášení nejhbitějšího tanečníka a tanečnice, nejkrásnějších a nejoriginálnějších masek.

„Jsme velmi rádi, že se nám přes COVIDová omezení povedlo celou akci připravit. Podle spokojených výrazů dětí se nám Halloweenský rej povedl. Musím je všechny pochválit za krásné a originální masky. Moc děkujeme i rodičům, a samozřejmě i pracovníkům Vily Sebuzín za skvělé zázemí,“ zhodnotila celé odpoledne Barbora Černá z pořádajícího spolku za Sebuzín krásnější, z.s.

 

Akci navštívilo zhruba 25 dětí ze Sebuzína a okolí, všem moc děkujeme a věříme, že si to pořádně užily.

 

Náhledy fotografií ze složky Halloween 2021