Jdi na obsah Jdi na menu

Mikuláš 2011

 

Letošní Mikulášská v Sebuzíně připadla na třetí adventní neděli. 11. prosince okolo třetí hodiny odpolední se na hřiště začaly trousit větší i menší děti a určitě se hodně těšily na tradiční čertovskou zábavu. Nakonec dorazila zhruba pětadvacítka dětí ve věku 1 – 11 let.

První díl zábavného odpoledne obstaralo dvoučlenné divadelní seskupení Koloběžka. Jejich pohádka „Jak šel Kuba do pekla“ děti, a musíme dodat, že i rodiče, skutečně zaujala a všichni jsme s napětím sledovali, jak ten Kuba nakonec dopadne.

Dopadl dobře, stejně jako následující nadílka, kterou zařídila tradiční trojice Mikuláš, Čert a Anděl. Děti recitovaly, dokonce i zpívaly a nakonec si ty nejodvážnější osahaly Čerta.

V úplném finále si děti v Mikulášské diskotéce zatančily s Andělem, který kromě bělostného půvabu prokázal i velký pohybový talent.

Nezapomnělo se ani na rodiče, kteří si mohli celou Mikulášskou vychutnat na čerstvém, i když trochu studeném vzduchu. Zahřívali se svařákem i jinými horkými vitamínovými nápoji, takže věříme, že nás v podvečer opouštěli spokojeni úplně všichni, ti nejmenší i ti největší.

 

Fotodokumentace ZDE!

 

Náhledy fotografií ze složky Mikulášská 2011