Jdi na obsah Jdi na menu

Sebuzínský ples 2010

 

Sebuzínský ples se náramně povedl

 

Při ohlédnutí za v pořadí již třetím Sebuzínským plesem se přes veškerou pořadatelskou skromnost vkrádají na jazyk téměř samé superlativy. I zkušení Sebuzínští tanečníci, kteří absolvovali předchozí dva ročníky, se shodli na tom, že do třetice všeho dobrého až nejlepšího. A premiéroví účastnici, kteří ještě nemají potuchy o tom, jak se v Sebuzíně trsá, byli doslova nadšeni.

 

Ples začal jako tradičně se zhruba 15 minutovým zpožděním, ale tempo, jaké nasadily holčičky z JUNIOR AEROBIC CLUBU I. Mrňákové se svojí sestavou nazvanou "Tajemství moře" bylo doslova pekelné. A ani dále jsme pod taktovkou osvědčené kapely ALTERNATIVA 3 příliš nezpomalovali.

 

Skutečně vydařenou vložkou bylo country vystoupení pražské skupiny Caramelky. Zejména společný nácvik tance, kterého se zúčastnilo asi 50 nejaktivnějších párů bylo tou pověstnou třešničkou na vydařeném plesovém dortíčku. Přestože nechceme vyzdvihovat individuální výkony, musíme zde pochválit skvělou pohybovou show dvojice Pitkin – Plamen, kteří vytvořili určitě nejatraktivnější taneční pár.

 

Půlnoční bohatá tombola, která se nesla hlavně ve znamení sponzora OBI (uctivě děkujeme) vše úspěšně završila. A pak už se jenom tančilo  a zpívalo a zase tančilo a zpívalo až do třetí hodiny ranní.

 

Poděkování ale patří samozřejmě všem sponzorům a podporujícím organizacím, jimiž jsou zejména:

Město Ústí nad Labem

Komunitní nadace Euroregion Labe

OBI

Original Atok International

 

 

 

 

Fotografie z plesu zde

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář