Jdi na obsah Jdi na menu

Vánoční strom rozzářil Sebuzín 2012

Vánoční strom rozzářil Sebuzín

Na první adventní neděli jsme připravili slavnostní rozsvícení vánočního stromu, který je umístěn na prostranství vedle kapličky. A připravili jsme ho skutečně důkladně.

Dokonalé technické zázemí, skvělé umělecké výkony dospělých i dětí, výborné občerstvení, a tak nakonec nebylo žádným překvapením, že se osobně a v plné kráse dostavila ta pravá adventní atmosféra. Přispěly k ní rovným dílem vynikajícím podáním vánočních i nevánočních písní jak ženské pěvecké kvarteto FOR VOX, tak i soubor sebuzínských dětí pod vedením Martiny Vojtíškové. A přispěli k ní určitě i všichni přítomní, kteří se dostavili v hojném počtu.

Ještě než přišla tma, ozdobily děti strom velkými vánočními ozdobami, které společně s námi vyrobily už v sobotu na hřišti TJ Sebuzín.

Pak se konečně setmělo a „náš“ sebuzínský vánoční strom nádherně rozzářil celé prostranství. A stále to nebylo vše. Ohňostrojové překvapení bylo krásným vyvrcholením adventního odpoledne, věříme, že nejen pro děti, ale i pro dospěláky. Čas se naplnil, dali jsme si poslední sklenku svařeného vína a rozešli se domů, abychom zapálili první svíčku na adventním věnci.

Občanské sdružení Za Sebuzín krásnější

přeje všem krásný a klidný Advent.

 

Náhledy fotografií ze složky Vánoční strom 2012